Hvorfor podcaste?

Fordi det er blevet moderne – og med rigtig god grund! Podcastlytning er de seneste år steget dramatisk, og intet ser ud til at det ikke skulle fortsætte. Der er et uhyre stort potentiale gemt i formidling med lyd, og dette bør virksomheden udnytte.

Ud over at sprækker af sympati og dybde generelt kommer bedre til udtryk i podcasten end i det skrevne medie, kan man nå ud til en meget specifik  målgruppe på en direkte og involverende måde. Via RSS feed og de automatiske opdateringer knytter man kunden tættere til virksomheden. Det kræver dog, at man leverer indhold som har stærk relevans for kunden og er præsenteret på en levende og attraktiv måde.

Som Podcastlytter har man desuden den fordel, at man kan lave andre ting samtidig med at man lytter – f.eks. til og fra arbejde, hvilket gør det væsentlig mere fleksibelt end video eller tekst. Og så er podcastproduktion væsentlig billigere end f.eks. videoproduktion.

Samarbejde med Mastermindproduction

Jeg har netop begyndt et samarbejde med Finn Markwardt og Anders Halkier om at producere Podcast. Begge er har en lang erfaring med radio / podcast og især brug af lyd og behandling af den. De er begge musikere, og en udviklet rytmisk sans som er vigtig når man skal sætte et radioprogram sammen.
Sammen vil vi kunne levere hele pakke. Opsætning af det tekniske. Vi vil kunne stå for værtstræning og undervise jer i hvordan i får lavet det bedst mulige program med interessant indhold…hvordan du skaber en spænding, så der er noget på spil, så lytterene bliver hængende.
Vi underviser også gerne i hvordan du redigerer på en nem måde og hjælper jer med hvilket redigeringsprogram i skal bruge.

Allerhelst vil vi jo gerne lave hele programmet – tage værtsrollen forberede – interviewe og efterfølgende redigere og klargøre til endelig podcast.
Vi har alle tre stor erfaring fra DR i hvordan en podcast / radioudsendelse skal laves så den bliver både levende og underholdene at lytte til

Harddisken på DR P1:

Radioprogrammet Oreintering på DR P1:

Harddisken Sundhedsplatformen