Workshop i podcast 

Podcast vokser og bliver mere og mere populært. Især de unge har taget podcast til sig, for her kan de downloade en podcast og med deres mobiltelefon lytte til en god historie, mens de sidder i toget eller i parken.
Der bliver lavet podcast om alt muligt, fra bevægende historier om umulig kærlighed til mere faktuelle historier om aktiekurserne i finansverdenen.
Men hvis de skal have et liv mellem ørene, så skal de være godt fortalt, have en god og gennembearbejdet lyd og de skal handle om noget… noget der vækker vores nysgerrighed. Jeg tilbyder at undervise i hvordan I laver podcast så det virker og folk får lyst til at lytte.
kursisterne skal være journalister / historiefortællere. Sammen finder vi den gode historie. De lære det grundlæggende i at interviewe, redigere og speake. Jeg spiller en lang række eksempler og er igangsætter, underviser, bagstopper og hjælper. 

TEKNIK

Vi kan f.eks bruge kursisternes mobiltelefon, som teknisk sagtens kan bruges og vi downloader et gratis redigeringsprogram, så udstyret behøver ikke være avanceret.

FORM

Jeg kan f.eks komme i 3 dage og sætter projektet igang, derefter arbejder kursisterne selv, med mig som bagstopper, hvor jeg guider og rådgiver.
5 dag om eftermiddagen lytter vi historierne ( hvis historierne er gode kan de evt. blive lagt op på foreningen eller virksomhedens hjemmeside)

 

Her underviser jeg:

Københavns Universitetet, Dansk Magisterforening DM og Sonic college

Mit næste kursus er september i DM :