Troværdighed, liv og nærvær


Køge, boksning

Hvorfor betale dyrt for en skriftlig rapport som ingen læser, når man kan få lavet video med de samme pointer, hvor også følelser kommer med?  Video kan bringe os ud i virkeligheden, hvor den aktuelle historie er. Vi følger en hovedperson som handler og som gennem interview fortæller hvad der er på spil. Det giver troværdighed.  Andre kilder underbygger den vinkel der er lagt og med speak eller tekst forklares baggrunden. Lavet på den rigtige måde er det effektiv kommunikation, som bringer identifikation, følelser og nærvær. En fortællemåde jeg har dyrket og udviklet.

Hvad er historien?…. og hvordan kan vi få liv i billedsiden?

Hvad vi du fortælle og hvad skal dit budskab være? Det er spørgsmål vi sammen skal finde svaret på, inden vi går igang med videofilm projektet. Vi skal også have fundet en klar vinkel på historien. Jeg forsøger altid at få historien forankret i virkeligheden, hvor der er action. Talking heads skal begrænses så meget som muligt, jo mere liv jo bedre.
Gode nærbilleder, og billeder med dybde og perspektiv – evt en kort og faktuel speak.


For Københavns Kommune, lavede jeg i efteråret 2017 en film om en Mandeklub i Sydhavnen. Ved at mødes et par gange om ugen nede i en kælder, får mændene glæde, humor og samværd ind i deres liv.
Boligforeningen har ellers mange beboere med store udfordringer i livet. Druk og ensomhed er topscorer.

For DTU business lavede jeg en film, om hvorfor virksomheden Atkins bliver ved med at sende deres projektledere på deres projektlederkursus på DTU:

Pris / hvordan

Jeg filmer, klipper og speaker selv, hvilket gør det billigere. Skal kvaliteten i særklasse, så kan jeg trække på meget dygtige grafikere, fotografer, komponister og collargrader.  Jeg tilpasser prisen efter budgettet. Typisk ligger prisen på en 2 min. film og ca 14 dages arbejde fra 25 -30.000 kr. afhængig af musik, fotografer ect.