Linkedin med en død

– det er absurd, men Torben Paaske har været død i flere år nu, men han lever tilsyneladende videre på nettet. Her har jeg fået en anmodning om at forbinde mig med ham. Han var et herligt menneske og lidt af en nørd. Vi arbejdede sammen på DR i slutningen af 80`erne, hvor jeg på det tidspunkt arbejdede som lydtekniker. Jeg husker hvordan Torben Paaske rensede tonehovederne på de gamle studer A80 båndmaskiner, inden vi skulle mixe. Jeg kunne ikke høre forskel, men jeg gjorde mit ypperste for at lave det bedste mix.

Og nu hvor jeg er ved det: Da jeg stod til freelancejournalisternes generalforsamling, er der en tradition for at de 2 minutters stilhed for de afdøde medlemmer. Navnene bliver læst højt. Pludselig kommer så et navn jeg kender, nemlig Christian Stentoft – som jeg har arbejdet sammen med mange gange, også på DR – i montagegruppen. Christian var en meget fin og følsom mand, som ikke var bange for at vise sine følelser. Lidt hårdt med alle de gamle kolleger der dør.