“Fortæl for Livet” i Vester vov vov

Filmen “ The Square “ blev testet før min film “ Fortæl for Livet “ blev lagt på i biografen Vester vov vov og vist for en prop fuld sal her til eftermiddag… dejlig fornemmelse.
Hvor “The Square “ er en uafrystelig dramatisk film, så er Fortæl for Livet en dokumentar film som lever min i kraft af det nære portræt, af fire skønne gamle mennesker der har fundet hinanden og fjernet sig fra ensomheden, i en fortællegruppe.
Jeg måtte tage mig sammen, da jeg skulle introducere filmen med en mikrofon og det hele… og blev alligevel helt revet med og rørt af at se filmen på det store lærred – projektet er færdigt og filmen lever og bliver vist på DK4 i øjeblikket.
Herlig eftermiddag og godt at se mine hovedpersoner igen, de har virkelig fortjent den røde løber….